Nurin Makeover Professional Makeup Artist

By: Nurin Makeover Professional Makeup Artist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Jan-2011 16:41 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Nurin Makeover

 
 
 
View all 8 photos...
Pelamin Panel Atiqah - Seremban




Pelamin 3Pergola Atiqah- Seremban




Arch


Walkway


Sunday, 26-Dec-2010 07:18 Email | Share | | Bookmark
Nurin Makeover Wedding*Collection*Studio

 
 
 
View all 4 photos...
Atiqah & Faiz
Lokasi: seremban
Date: 24/12/2010
Pakaian Pengantin: Nurin Makeover Colletion
Makeup Artist: NURIN
Pelamin: Nurin Makeover Wedding

Untuk Pertanyaan & Tempahan:-

Nurin 012-269 0828
http://nurinmakeover.fotopages.com
Facebook : Nurin Adlina Basir
Kami menyediakan pakej-pakej baju pengantin untuk disewa dan menerima tempahan baru baju pengantin
Nurin Makeover Studio.
20-1-1 Jalan Megan Setapak 1,
Taman Megan, Sri Rampai,
Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur






Friday, 24-Dec-2010 12:12 Email | Share | | Bookmark
Nurin Makeover Wedding*Collection*Studio

 
 
 
View all 4 photos...
Hamzaly & Nasibah
Lokasi: Batu 10 Cheras
Pakaian Pengantin: Nurin Makeover Collection
Makeup Artist: Nurin

Untuk pertanyaan & Tempahan:-

Nurin 012-269 0828
http://nurinmakeover.fotopages.com
Facebook : Nurin Adlina Basir
Kami menyediakan pakej-pakej baju pengantin untuk disewa dan menerima tempahan baru baju pengantin
Nurin Makeover Studio.
20-1-1 Jalan Megan Setapak 1,
Taman Megan, Sri Rampai,
Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur





Tuesday, 9-Nov-2010 02:51 Email | Share | | Bookmark
Fairy Tales Party with M.A.C

 
 
 
View all 11 photos...
party : FAIRY TALES PARTY WITH M.A.C.
tempat : KLCC
tarikh : 04nov2010
masa : malam
photographer : sendiri punya
Sebenarnya party ni anjuran M.A.C untuk lancarkan produk terbaru untuk musim baru. Saje nak share dengan anda semua aktiviti Nurin selain makeup dan urusan butik. Terima Kasih pada M.A.C kerana menjemput kami sebagai "special guest".
Ramai jugak rakan MUA yang hadir. Tak lupa juga artist-arits malaysia dan model2 yang datang meriahkan party. Artis luar negara? tak pasti pulak..hehe kerana ramai yang tinggi-tinggi tak boleh nak lihat semuanya. Almaklumlah i ni kecik n pendek. huhu.
Apa-apa pun enjoy ya.


Sunday, 7-Nov-2010 04:32 Email | Share | | Bookmark
map to Nurin Makeover Wedding Collection Studio

 
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Ramai yang tanya dan hubungi Nurin bertanyakan "direction" ke butik baru Nurin ini. Kini tidak perlu risau lagi, Nurin telah sediakan map khas untuk anda semua datang ke Butik Nurin Makeover Wedding Collection Studio.
Butik Nurin menyediakan perkhidmatan makeup artist, trial makeup, diner makeup, anniversary makeup n photography, pakaian pengantin, pelamin, pakej-pakej perkahwinan dan lain-lain.
Selamat Datang.



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net